נסטלה פרופשיונל

מדריכים לשוק מקצועי


כמה מזון צורך ילד ביום? מהי חשיבותה של ארוחת הצהריים? מהם מרכיבי המזון העיקריים הדרושים להתפתחותו של ילד? מה גורם להם לאהוב מאכל מסוים ולהירתע מאחר?



בקיבוץ של פעם, חדר האוכל היה מרכז ההתרחשות החברתית והתרבותית. מי חשב לאכול בחדר? התמורות שחלו בעשורים האחרונים בחברה הישראלית הביאו לשינוי סדרי החיים בקיבוץ. ענף המזון בקיבוץ עובר בשנים האחרונות מתיחת פנים.



שאלות כמו איך להרוויח יותר על כל מנה או כיצד להפוך את המנות הפשוטות של חדר האוכל למנות מלכים נחשקות, מטרידות כל חברת הסעדה. ניהול חברת הסעדה היא משימה מורכבת הדורשת התמחות והכרות מעמיקה עם הענף.



כדי להצליח בעולם הקשוח של הנקניקיות, השניצלים בלחמנייה והפיצה צריך להישאר עם אצבע על הדופק, לשאוף למקצוענות, לטפח את המקוריות ולהשאיר את הראש פתוח לכיוונים ורעיונות אחרים.



האקדמיה של אסם נסטלה פרופשיונל, מציעה מגוון סדנאות בהדרכת שפים מקצועיים ומומחים בעלי ניסיון רב ושם עולמי. מדי שנה מתפרסמת תוכנית הלימודים אשר כוללת עדכון ושדרוג של תכני הסדנאות,