מפעל בונז’ור

מפעל בונז’ור

חברת בונז’ור הוקמה בשנת 1986 והיא החברה המובילה בתחום המאפה הטרי בישראל. בשנת 1990 הכירה בונז’ור לישראלים את הבגט לראשונה ומאז היא מזוהה עם הבגט בתפיסת הציבור הישראלי.

במהלך השנים התרחב קו המוצרים של בונז’ור וכיום היא מייצרת ומשווקת מגוון עשיר של כ-200 מוצרים ובהם לחמים, לחמניות, בגטים, מאפים מתוקים ומלוחים, עוגות, עוגיות ועוד.

המאפים הטריים ביותר

המאפים של בונז’ור נאפים ונמכרים טריים בנקודות המאפה בסופרמרקטים, בבתי מאפה, במסעדות ובבתי מלון על-מנת להבטיח את טעמם המצוין, מוצרי בונז’ור נבחנים ומנצחים במבחני טעימה מול המתחרים באופן תדיר.

בונז’ור משקיעה מיליוני שקלים בשנה בקווי הייצור במפעל ובציוד האפייה אצל לקוחותיה ומשתמשת בחומרי הגלם הטובים ביותר בתהליך ייצור קפדני במיוחד, על מנת לאפשר לצרכן ליהנות ממאפים חמים, טריים וטעימים בעלי איכות גבוהה וקבועה.

בכך שומרת בונז’ור על מעמדה כמותג המוביל בפער גדול בראש תחום המאפה הטרי בישראל.

מפעל בונז’ור בקרית גת

בשנת 2006 הקימה בונז’ור מפעל חדש בקריית גת ובשנת 2007 נרכשה על ידי קבוצת אסם-נסטלה העולמית. רכישה זו העמידה את בונז’ור בחזית הידע והטכנולוגיה המוענקות לה על-ידי חברות האם המובילות את תחום המזון בארץ ובעולם.

מרבית עובדי המפעל הם תושבי האזור בכלל וקריית גת בפרט, בהתאמה למחויבותה המוצהרת של קבוצת אסם להגדלת מקורות התעסוקה בפריפריה.