אורלי פיינהdb-5_small

דיאטנית קלינית ומנהלת תחום התזונה בחברת אסם – נסטלה.
אורלי הצטרפה לאסם מתוך אמונה והכרה כי ליווי תזונתי-מדעי של תהליכי פיתוח ושיפור מוצרים, מהשלבים המוקדמים מאפשר קידום של מודעות לתזונה אך גם שיפור מוכח בבריאות.
אורלי הינה, דיאטנית קלינית מאז 1993, בעלת תואר שני בתזונה עם התמחות בתזונת ילדים ותעודת CRA, חברה בפורום ילדים ופורום תעשייה של עמותת עתיד.

ב-1993, החלה עבודתה כדיאטנית קלינית במגזר הציבורי ובמקביל ניהלה קליניקה פרטית. בנוסף הרצתה לספורטאים מקצוענים וחובבים במסגרת פעילות באגודות ספורט תחרותי שונות.
ב-1998 עברה לחברת מטרנה כדיאטנית בתחום ההסברה הרפואית וב-2005 מונתה לתפקיד המנהלת המדעית ואחראית הרגולציה של מטרנה. במסגרת תפקידה עסקה בלווי תהליכי פתוח ושיפור מוצרים ניהול תחום הרגולציה, הדרכות עובדים וייצוג החברה במדיות התקשורתיות השונות.

בתחילת שנת 2014 מונתה לנהל את תחום התזונה של אסם – נסטלה בין היתר כדי לקדם את הקשר בין התעשייה לאנשי המקצוע העוסקים בתזונה כגון דיאטנים, רופאים, אנשי חינוך ואחרים.  בנוסף, ליווי, קידום ופתוח מוצרים ותהליכים חוצי חברה בתחום ה-WELLNESS מתוך הבנה כי כשהתעשייה ואנשי
מקצוע משתפים פעולה תעשיית המזון בכלל והצרכנים בפרט נהנים ממוצרים איכותיים ומאוזנים יותר מבחינה בריאותית.

דורית שאלתיאלתמונה לאתר - דורית

החלה את דרכה המקצועית כדיאטנית קלינית במרכז הרפואי “הדסה עין כרם”, שם צברה ניסיון כדיאטנית ילדים ומבוגרים. השתלבה בהנחיית תלמידי הכשרה מקצועית בתזונה והייתה שותפה בפרויקט התערבות בבתי ספר שעסק בתזונה בגיל ההתבגרות, שיתוף פעולה של הדסה עין כרם ועיריית ירושלים.

במקביל לעבודתה בבי”ח עבדה בקופת חולים מאוחדת ושילבה עבודה בקהילה וייעוץ תזונתי אישי. בנוסף לכך הרחיבה את מגוון פעילותה גם בתמיכה מקצועית לרשת בתי קפה גדולה בישראל.

הצטרפה לקבוצת אסם מתוך אמונה שחיזוק הקשר בין תעשיית המזון ודיאטנים, יביא לשיתוף פעולה הכרחי לקידום התזונה בישראל. חברה בפורום התעשייה של עמותת עתיד ומלווה בקבוצת אסם תהליכי פיתוח ושיפור מוצרים בהתאם למדיניות נסטלה העולמית, תוך שיתוף פעולה עם צוותי הטכנולוגיה והשיווק.

 

טליה משליטליה1

החלה את עבודתה כדיאטנית קלינית במרכז הרפואי “הדסה עין כרם”, שם צברה ניסיון כדיאטנית במחלקות הפנימית, השתלבה בהנחיית תלמידי הכשרה המעשית במחלקות האשפוז, הרצתה לקהלים בנושאי תזונה, ביניהם סטודנטים לרפואה ואורחי חוץ של בית החולים מהארץ ומחו”ל, והייתה שותפה למחקר התערבותי שנעשה במחלקות יולדות. במקביל לעבודתה בבית החולים, עבדה ברשת הולמס פלייס במתן יעוץ תזונתי אישי.

הצטרפה לקבוצת אסם מתוך אמונה כי לדיאטנים בתעשיית המזון ישנו תפקיד מכריע בכל הקשור לשמירה על בריאות הציבור. מבחינתה, זה המקום להוביל לאורח חיים בריא יותר, על ידי ליווי תהליכים של פיתוח ושיפור מוצרים תוך התחשבות בדרישות הצרכנים ואנשי המקצוע העוסקים בנושא התזונה בישראל.