אורלי פיינה

אורלי פיינה

דיאטנית קלינית ומנהלת תחום התזונה בחברת אסם – נסטלה.אורלי הצטרפה לאסם מתוך אמונה והכרה כי ליווי תזונתי-מדעי של תהליכי פיתוח ושיפור מוצרים, מהשלבים המוקדמים מאפשר קידום של מודעות לתזונה אך גם שיפור מוכח בבריאות.
אורלי הינה, דיאטנית קלינית מאז 1993, בעלת תואר שני בתזונה עם התמחות בתזונת ילדים ותעודת CRA, חברה בפורום ילדים ופורום תעשייה של עמותת עתיד.

ב-1993, החלה עבודתה כדיאטנית קלינית במגזר הציבורי ובמקביל ניהלה קליניקה פרטית. בנוסף הרצתה לספורטאים מקצוענים וחובבים במסגרת פעילות באגודות ספורט תחרותי שונות.
ב-1998 עברה לחברת מטרנה כדיאטנית בתחום ההסברה הרפואית וב-2005 מונתה לתפקיד המנהלת המדעית ואחראית הרגולציה של מטרנה. במסגרת תפקידה עסקה בלווי תהליכי פתוח ושיפור מוצרים ניהול תחום הרגולציה, הדרכות עובדים וייצוג החברה במדיות התקשורתיות השונות.

בתחילת שנת 2014 מונתה לנהל את תחום התזונה של אסם – נסטלה בין היתר כדי לקדם את הקשר בין התעשייה לאנשי המקצוע העוסקים בתזונה כגון דיאטנים, רופאים, אנשי חינוך ואחרים.  בנוסף, ליווי, קידום ופתוח מוצרים ותהליכים חוצי חברה בתחום ה-WELLNESS מתוך הבנה כי כשהתעשייה ואנשי
מקצוע משתפים פעולה תעשיית המזון בכלל והצרכנים בפרט נהנים ממוצרים איכותיים ומאוזנים יותר מבחינה בריאותית.

דורית שאלתיאלדורית שאלתיאל

החלה את דרכה המקצועית כדיאטנית קלינית במרכז הרפואי “הדסה עין כרם”, שם צברה ניסיון כדיאטנית ילדים ומבוגרים. השתלבה בהנחיית תלמידי הכשרה מקצועית בתזונה והייתה שותפה בפרויקט התערבות בבתי ספר שעסק בתזונה בגיל ההתבגרות, שיתוף פעולה של הדסה עין כרם ועיריית ירושלים.

במקביל לעבודתה בבי”ח עבדה בקופת חולים מאוחדת ושילבה עבודה בקהילה וייעוץ תזונתי אישי. בנוסף לכך הרחיבה את מגוון פעילותה גם בתמיכה מקצועית לרשת בתי קפה גדולה בישראל.

הצטרפה לקבוצת אסם מתוך אמונה שחיזוק הקשר בין תעשיית המזון ודיאטנים, יביא לשיתוף פעולה הכרחי לקידום התזונה בישראל. חברה בפורום התעשייה של עמותת עתיד ומלווה בקבוצת אסם תהליכי פיתוח ושיפור מוצרים בהתאם למדיניות נסטלה העולמית, תוך שיתוף פעולה עם צוותי הטכנולוגיה והשיווק.

 

יעל אורן
יעל אורן

החלה את דרכה כדיאטנית קלינית במרכז הרפואי ‘אסף הרופא’, שם צברה ניסיון מחקרי וטיפולי במכון האלרגיה. במסגרת תפקידה ליוותה מטופלים אשר עברו טיפול ייחודי לגמילה מאלרגיה למזון וכן הייתה אחראית על כלל תחומי התזונה במחקר התערבותי שנערך במכון.

במקביל לעבודתה בבי”ח עבדה כדיאטנית פרטית, ייעצה וליוותה ספורטאים, ילדים ומשפחות לשינוי תזונתי והעבירה סדנאות והרצאות לקהל הרחב.

הצטרפה לקבוצת אסם מתוך רצון ליצור שינוי רחב יותר בקרב האוכלוסייה ולתרום לקידום בריאות הציבור וזאת על ידי פיתוח ושיפור מוצרי מזון אשר נמצאים כמעט בכל בית בישראל, תוך התחשבות בדרישות הצרכנים, הדיאטנים ואנשי המקצוע העוסקים בתחומי התזונה בישראל.